perjantai 14. lokakuuta 2016

Uusnatsit, rasistit ja putinistit yhdessä MV-lehdessä

MV-lehti on viime aikona koonnut yhteen monenlaisia toimijoita suojiinsa. Tämä sirkus sisältää systeeminvastaisuutta hyvin kirjavasti. Janitskinin MV-lehti on siinä mielessä äärimmäisen helppo analysoitava, että vihollisiksi lasketut saavat karua kohtelua ja hyväksi katsottuja asioia käsitellään selvän myönteisesti.

Suomen Vastarintaliike on osa pohjoismaista uusnatsijärjestöä. MV-lehdessä on järjestöllä oma foorumi keskustelupalstalla. Lisäksi näkyvillä paikoilla on bannereita linkitettynä järjestön Magneettimedia-julkaisuun. MV-lehti on oman toimittajansa allekirjoittaman jutun kanssa osoittanut tukea ja vaatinut todennäköisin syin kuolemantuottamuksesta vangitun SVR:n Jesse "Eppu" Torniaisen vapauttamista. Katupartiojärjestö Odinin sotilaat on myös saanut myönteistä näkyvyyttä MV-lehdessä. Odinin sotilaiden johdon FB-ryhmässä on myös kehuskeltu aiemmin, etä MV-lehteen saadaan juttuja kun halutaan.

Viime kesänä vieraili Donetskissa ryhmä suomalaisia, joita isännöivät Donetskin mielikuvitustasavallan "yleisradioyhtiön" johtaja Janus Putkonen ja Donetskin edustajaksi esittäytyvä Johan Bäckman. Mukana oli myös Suomi ensin -liikkeen johtaja Marco De Wit. Hän teki myös reissulta tapansa mukaan videoita ja on selvästi vaikuttunut näkemästään. Suomi ensin -liike on puolueeksi yrittävä rasistinen liike, joka ilmestyy pitämään mielenosoituksiaan paikkakunnille, joilla on ollut ongelmia paikallisväestön ja turvapaikanhakijoiden kesken. Ryhmä järjestää myös Helsingissä mielenosoituksia. SE-porukka liikkuu omalla bussilla ja on myös luvannut matkakorvauksia muualta mielenosoitukseen saapuville. Liikkeen väki oli myös näkyvästi mukana Ilja Janitskinin vangitsemisoikeuden käynnin yhteydessä pidetyssä mielenosoitusessa. Tästä omien sanojensa mukaan liikuttuneena ilmoitti Ilja Janitskin Facebookissa tukevansa ryhmää muun muassa hyvällä markkinoinnilla.

MV-lehdessä julkaistaan tätä nykyä myös Janus Putkosen Donetskista lähettämiä juttuja. Putkonen on siis Venäjän ylläpitämän kapinan palveluksessa ja käytännössä Venäjän leivissä, osana hyökkäyssotaa Ukrainaan. Putkosen jutut ovat sisällöltään propagandaa. MV-lehi on myös julkaissut, mitä ilmeisimmin luvan kanssa, myös disinformaatiosivusto Vastavalkean juttuja. Niissä Vastavalkeaan viitataan arvovaltaisena julkaisuna. Jota se ei siis ole, vaikka sitä kipeästi haluaakin.


Putkosen taustalla toimiva, Venäjän presidentinhallinnon alaisen RISIn edustaja Johan Bäckman on myös pidemmän aikaa olut yhteistyössä MV-lehden kanssa. Ensin merkit tästä yhteistyöstä olivat lähinnä aihetodisteita, kun Bäckmanin ja Venäjän linjanvetoja tukevat aiheet ilmestyivät MV-lehteen. Bäckman myös jakoi ja jakaa MV-lehden linkkejä ahkerasti ja ylisti Janitskinia sanavapauden sankariksi. Bäckmanin rinnalla kulkeva Juha Molarikin ilmestyi MV-lehden toimittajaksi, ensin peitenimellä T9 ja nyttemmin ihan omalla nimelläkin. Bäckman on myös tutkittavana yhdessä Ilja Janitskinin kanssa vainoamistapauksessa. Bäckman oli hakenut asiakirjoja oikeudesta ja sen jälkeen ne ilmestyivät MV-lehdessä. Samassa vainoamistapauksessa on kolmantena epäiltynä kohteen kanssa samassa organisaatiossa työskentelevä ihminen.


Aiemmin Janitskin ja MV-lehti ovat olleet yhteistyössä myös Olavi Mäenpään SuomiDemokraatit-puolueviritelmän kanssa. Yhdellä viikolla MV-lehti täyttyi perussuomalaisia ja erityisesti Jussi Halla-ahoa vastaan rajusti hyökkkäävistä kirjoituksista. Se oli pohjustusta seuraavana viikonloppuna lanseeratulle puolueelle, joka tosin on jo riitaantunut ja hajonnut. Kuten tapaa käydä Olavi Mäenpään vetämille hankkeille. Kummallista oli pikemminkin se, että mikä ihme oli houkutellut saman pöydän ääreen ihmiset, jotka olivat erinomaisen tietoisia ja kokeneita Mäenpään tavoista toimia.

MV-lehti on siis koonnut piiriinsä uusnatseja, levottomuuksia lietsovia rasisteja ja vieran vallan hyväksi työskenteleviä. Yhteistä tässä mainituille toimijoille on se, että niiden rahoituksesta ei ole tietoa. Eivät tässä esille nostetut toimijat toki mitään miljoonabudjettejakaan tarvitse, mutta eivät asiat ilmaiseksikaan tapahdu. Sekä MV-lehti että Vastavalkea pyrkivät myös juuri tällä hetkellä laajentamaan toimintaansa. Vastavalkea kertoi käyttävänsä toiminnan pyörittämiseen myös yhteiskunnan palkkatukea. Liekö sitten näille ryhmille tai jollekin niistä myös olut tarjolla jonkin toisen yhteiskunnan tukea. Ilja Janiskin on kauniisti sanottuna hyvin yrittäjähenkinen ja jotenkin jokainen noista maksaa ennemmin tai myöhemmin näkyvyydestään MV-lehdessä.

Saa nähdä miten julkaisulle käy, kun Janiskinin voimassa oleva vangitsemismääräys saadaan toteutettua. Itse veikkalilin, että ainakin osa MV-lehden toimittajista siirtyy siistimpää linjaa pitävään Vastavalkeaan. Jos MV-lehti on häikäilemätön ja karkea valhemedia, on Vastavalkea enemmän pinnallisesti sivistyneen oloinen disinformaatiolähde. Joku on aina disinfokompostin kuningas ja kun MV-lehti sieltä todennäköisesti kohta alas syöstään, alkaa kiivas kisa uudesta valtiaasta.

85 kommenttia:

 1. Toistaiseksi maassamme vallitsee viellä sananvapaus, mitä pahaa on tuossa venäjämielisyydessä,tunnustakaa tosiasiat,maamme kuuluu väestöltään geneettisesti sekä osittain myös kultturillsesti suureen uralilaisten kantakansojen perheeseen.
  Myöskin Venäläiset ovat itseasiassa erkanemassa slaavilaisuudesta,koska tosiasia on heidänkin genettisestä perimästään kaksi kolmasosaa on tuota uralilaisen kansan perimää.

  Lisäksi slaavit ovat osoittautumassa täysin yhteistyökyvyttömäksi , yksilön narsisismia palvovaksi ,keskenään riiteleväksi joukoksi, joka juuri tuon ominaisuuden vuoksi on joutunut historiassa mennen tullen ylikävellyksi.
  Koska historiallinen prosessi on tarjoamassa meille länsiugreille,tiettyjä mahdollisuuksia,venäjän kiistämättä edessä olevassa modernisaatiossa.

  Esimerkiksi kerrostalojen muodostamisessa taloyhtiöiksi olisi meikäläisille alan spesialisteille tehtäväkenttä.

  Pietarin ohitustie projektissa ei esimerkiksi ole ainuttakaan suomalaista mukana, vaikka esimerkiksi Italialaiset ovat,huolimatta euro taustastaan.

  Suomalaiset roskalehdet julkaisevat joidenkin infosota tutkimuslaitosten myrkynkylvöä lähes päivittäin,pelottelemalla tosen maailmansodan kokeneen nykyisen vanhusväestön, herkkiä mieliä vnhoilla ja uusinnituilla uhkilla, jouduttaen heidän ennenaikaista poistumistaan ,eivät he sitä olisi toki ansaineet, joten hävetkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Esimerkiksi kerrostalojen muodostamisessa taloyhtiöiksi olisi meikäläisille alan spesialisteille tehtäväkenttä."

   Voi hyvää päivää. Et sitten keksinyt mitään parempaa; esimerkiksi Venäjän Suomalaisille tarjoamat valtavat mahdollisuudet liukuportaiden ylä- ja/tai alapään valvojina.

   Miksi ihmeessä sinun täytyy tuutata jokainen blogimerkintä täyteen sekavia oksennuksiasi? Kantasi on tullut kaikille tätä blogia lukeville täysin selväksi - jokaista pilkkua, myöden,:, Venäjä hyvä,, länsi paha, ja, Suomen,, luonnollinen, paikka, on, Venäjän, vasallina,,,.,,.!!,

   Ole niin ystävällinen ja perusta oma blogi jos sanomisen tarve on noin kova.

   Poista
  2. Suomalainen ei ole geneettisesti venäläinen.

   Poista
  3. Venäläiset ovat genetikaltaan enemmän samoja uralilaisen kantakansan jälkeläsiä, kuin me suomalaisetkin, meidän hyveemme ja etenkin paheemme ovat ne,jotka kansojamme yhdistävät.
   Olemme kovia ryypäämään,me tosin mieluumin yksikseen,olemme myös kovia keskenämme rähisemään, mutta uhatuksi tullessamme myös puolustamme omiamme, vaikka emme kaikista meistä pitäisikään, huomakaa nyt olemme läntisen kultuurikolonialismin uhkaamia niin me, kuin venäläisetkin.
   Viihdymme metsässä,sienestämme,metsästämmme,saunomme, kuten myös veli-venäläiset,olemme europpalainen alkuperäis kansa, ja toivottavasti olisimme myös ylpeitä siitä,kuten myös venäläiset ovat, eivät nöyristele aglosaksien edessä.

   Poista
  4. Poliittisten kysymysten yhdistäminen geneettiseen perimään on paitsi typerää ja väärin, myös vaarallista. Historialla on merkityksensä tottakai, mutta ei mikään maa tai kansa ole tuomittu mihinkään biolgisen perimänsä takia. Tuollaisen väittäminen suuntaan tai toiseen on roskaa, vaarallista sellaista.

   Poista
  5. Sinä se vaan jaksat leipoa suomalaisista jotain venäläisten veljeskansaa. Väitteillesi ei ole mitään todellisuuspohjaa.

   Joukko tutkijoita oikoo Uusi-Suomi verkkolehdessä käsityksiä joita toimittajien ja muiden maallikoiden kyvyttömyys ymmärtää tieteellisiä julkaisuja synnyttää. He toteavat mm:

   "... on luotu mielikuva, että geneettisen omaleimaisuutensa vuoksi suomalaiset eivät itse asiassa kenties olisi eurooppalaisia laisinkaan."

   Väität, että olemme genetiikaltamme venäläisten kaltaisia, ja että se määrittelisi muka kansallisia erityispiirteitä, kuten juomakäyttäytymistä. Olet yksinkertaisesti väärässä. Tutkijoiden suulla:

   "Geenit eivät kuitenkaan tuota eivätkä määrää ihmisen kansallista, etnistä tai kulttuurista identiteettiä."

   He sanovat myös, että:

   "Eurooppalaisuus puolestaan on maantieteellinen, (geo)poliittinen ja kulttuurinen käsite, ei geneettinen."

   Suomi on maantieteellisesti osa Eurooppaa, poliittisesti osa Eurooppaa ja kulttuuriltaan vahvasti länsimainen ja Eurooppalainen.

   Täällä levittelemäsi ajatukset ovat samoja, joita Venäläiset levittävät Ukrainasta ja ukrainalaisista. Jos Venäläiset kohtelevat "veljiään" kuten Ukrainalaisia, niin kuka hvetti haluaa olla heidän "veljeskansansa"?

   Sinulla on vääristynyt ja romantisoitu kuva Venäjästä. (Tai sitten olet maksettu trolli). Totuus Venäjästä on jotain aivan muuta:

   "Rajoittamaton despotismi joka meitä hallitsee, syntyi aikakaudella jolloin orjuus lakkautettiin muualla Euroopassa. Mongolien invaasiosta lähtien Slaavit, jotka olivat siihen saakka olleet maailman vapaimpia ihmisiä, joutuivat ensi valloittajiensa ja myöhemmin omien hallitsijoidensa orjiksi. Siitä eteenpäin heidän orjuutensa ei ollut pelkästään olemassa oleva tosiasia, vaan yhteiskunnan keskeinen periaate."

   Tiedoksesi: Puhuja yllä olevassa lainauksessa on Venäläinen.

   https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/202085-kommentti-uutiseen-suomalaisten-geeniperimasta

   Poista
  6. Seuraapas vaikka yksi viikko venäläistä viestintää juuri heille itseleen tuotettua, sen suorasanaisempaa väittelyä asiasta kuin asiasta ei voi meiltä löytää,siellä tunteet todella leiskuavat,ei ole Putin tukkinut kansalaisten suita.
   Meillä olaan juuri nyt kiristämässä keskustelun nyörejä, jsta mv lehden kohtalo on varoittava esimerkki. Lisäksi maahamme ei saa perustaa venäläis rahoitteista radio kanavaa, mitäs ilmaisun vapautta sellainen on, meidän musikki makumme saisi sitäkin kautta monipuolistumista, emme olisi pelkästään aglosaksisen rappioromantikan varassa.

   Poista
  7. Toi sun aivan vainoharhainen venäjämielisyytesi vaatii vahvaa lääkitystä ja hoitoa suljetulla osastolla.

   Poista
  8. Genetiikka määrää tietyn seudun keskimääräisen luonteen laadun ja älykkyyden. Genetiikan vaikutusalueiden rajat eivät tietenkään noudata sotien ja politiikan avulla ylhäältä johdettuja valtiorajoja. Toki suljetussa valtiossa geenipoolin rajat hitaasti kymmenien sukupolvien aikana terävöityvät valtion rajoille. Ennen nykyaikaisen matkustelun aikaa maantieteelliset esteet ovat pidätelleet geenipoolien liikkeitä. Pelkästään karttaa katsomalla on selvää, että Suomesta on helppo maayhteys itään, joten sieltä on ihmisiä ja geeniperimää tullut Suomeen. Vastaavasti merenkulku on tuonut kaukaista perimää rannikoillemme. Tällaisten geenipoolien rajalla karujen olosuhteiden luonnonvalinnan jalostama kansa näyttää menestyvän aika hyvin.

   Genetiikasta johdettua "tiedettä" on tehty niin paljon, että sieltä on hyvä valita tukea milloin minkäkin heimon toilailuille. Viimeisimpiä juttuja on ollut havainnot ihmispopulaation eri rotujen rinnakkaisesta evoluutiosta, joka siis kumoaisi yhteisen kantaisän mallin.

   Geneettisten tosiasioiden tunnustaminen ei ole vaarallista muuta kuin valtaapitäville, jotka haluavat luoda hajaannusta ja vastakkain asettelua hallitsemilleen alueille, jotta populaation huomio pysyisi poissa valtaapitävien riistotoimista. Tämä ilmenee myös blogimerkinnän käsittelemän uuden median ajojahdista, jolla pyritään vaimentamaan nykyisen valtapiirin etujen vastaisen informaation levittäminen.

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos bloggarille kirjoituksesta, parasta lääkettä ko toiminnan aiheuttamiin ongelmiin lienee juuri asian valottaminen ja siitä keskustelu. Ko toimintaan osallistuvien ihmisten maailman täytynee olla hyvin ankea. Millaisia motiiveja taustalta löytyneekään. RJ1

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Venäläisen sodanjälkeisen ajan kansallinen eepos on aina lähtenyt siitä omahyväisestä ja itsekeskeisestä ajatuksesta, että juuri Venäjä pelasti maailman fasismilta ja natsien kauhuilta. Tätä samaa eeposta myös Bäckman vouhkasi suu vaahdossa ennen Ukrainan tapahtumia. Muistetaan esimerkiksi Tallinnan pronssisoturikiista, jossa Bäckman oli keskeinen venäläisväestön kiihottaja. Suomessakin hän aina esiintyi nimenomaan fasismin vastustajana. Monet kerrat hän vetosi Pariisin rauhansopimuksen fasistipykäliin saadakseen suomalaisia kansalaisjärjestöjä kielletyiksi.

  Vaan se oli ennen se.

  Nyt häärätään uusnatsien ja äärioikeiston kanssa ja epäilemättä kanavoidaan sinne tukea Venäjältä. Bäckmanille ja monille hänen seuraajilleen ei varmaankaan ole ihan vielä selkiintynyt se tosiseikka, että kun yhden kerran istut uusnatsien kelkkaan niin paluu "normaalien ihmisten kirjoihin" ei enää onnistu. Kaikki poliittiset pelimerkit on silloin käytetty.

  Normaali ihminen pohtii mielessään, että täytyyhän Bäckmania hävettää oikein perusteellisesti tämä uusnatsien ja muun rikollisporukan kanssa veljeily. Vaan luulen, että hän on sen lajin ihminen, joka ei edes tiedä mitä häpeä on.

  Nyt soivat kirkonkellot ympäri Eurooppaa muistuttaen ihmisiä Venäjän häpeällisistä raakuuksista Syyriassa. Putin on hävinnyt itse aloittamansa uhkapelin ja tietää sen hyvin itsekin. Bäckman ei varmaankaan asiaa vielä ymmärrä, mutta kohtalon kellot soivat hänellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jos kykenisimme luontevaan ja normaaliiin yhteistyöhön venäjän kanssa,tunnustaen sen tietyt globaalit kyvykyydet toimia suurvaltana,kohtelemalla sitä arvokkaana osana ihmiskuntaa,sen ei tarvitsisi tehdä itseään pelon kautta tykö, muistan kun Clintonin aikana Jelsinin hallinto oli lähinnä vitsi ja virnuilun kohde,nyt ette tekään russofoobikot virnuile, vaan vapisette,olette juuri astumassa maailmaan joka on mukavuusalueen ulkopuolella.

   Poista
  3. Venäjä on se, joka ei kykene "luontevaan ja normaaliin" yhteistyöhön. Venäjä tuntee vain alistajia ja alistettuja. Alistajat tuntevat itsensä voimakkaaksi vain, jos kykenevät herättämään pelkoa. He ovat tyytyväisiä vain, kun voivat osoittaa valtaansa potkimalla alistettuja päähän. Melkoinen "suurvalta" joka kykenee tuntemaan itsensä suureksi vain alistamalla heikompiaan.

   Me jotka emme alistu Venäjän orjiksi, emme suinkaan ole russofoobikkoja tai pelkää Venäjää. Pahin russofoobikko ja pelkuri istuu Kremlissä. Pelko on niin suurta, että hiljattain piti perustaa 300 000 miehen kansalliskaartikin pitämään orjat kurissa. Saman pelkurin toimesta Venäjän media on täytetty vihan, sodan ja eripuran lietsonnalla jotta alamaiset eivät kiinnittäisi huomiota harvoihin järjen äänellä puhujiin. Ja kuolleisuus harvojen totuudenpuhujien joukossa on todella poikkeuksellisen suurta. Että se siitä Venäjän sananvapaudesta.

   Venäjä ja sen hännystelijät ovat tällä hetkellä voimansa tunnossa, koska luulevat selviävänsä vastakkainasettelusta lännen kanssa voittajana. Emme me muut virnuile, vaan katsomme teitä Venäjän orjia säälien. Te juoksette Kremlin pillipiiparin perässä kohti vuorenjyrkännettä kuin sopulilauma, ettekä näe edessä olevaa pudotusta josta vain harvat selviävät hengissä.

   Venäjä on ihmiskunnan häpeätahra monessakin mielessä. Se on vuosisatoja haaskannut kansalaistensa lahjakkuudet ja kyvyt valtion ja vallanpitäjien palvontaan joka ei ole tuottanut muuta kestävää kuin ainaisen tuskan, murheen ja pelon.

   Venäjä on heittänyt ihmisyyden romukoppaan ja korvannut eettisiin arvoihin perustuvan moraalin moraalilla, jossa valtion ja kulloisenkin vallanpitäjän etu määrittelee hyvän ja pahan.

   Venäjä on tuottanut ympäristöönsä lähinnä sotaa, murhetta ja kuolemaa. Kommunismin nimissä tapettujen ja NL:n II-maailmansodan aikana murhaamien siviilien määrä saa jopa Hitlerin vihreäksi kateudesta.

   Nykyinen Kremlin fasistimafia haaveilee kaikestapäätellen saman väkivaltaorgian toistamisesta. Tällä kerralla he kuitenkin tuhoutuvat itse ja vievät mukanaan suurimman osan Venäjänmaalaisista.

   Poista
  4. Anonyymi edellä katselee maailmaa liian europpalaisen ylimielisyyden näkökulmasta,pitäisi viimein olla selvää,ettei koko muu tellus suostu toimimaan meidän määräämiemme kriterien mukaan, olivatpa ne kuinka kaunista haihattelua tahansa.
   Eräs lähiheimoiseni oli ollut kesällä vanhassa valamossa, sinne sunnuntai vigiliaan oli tullut itse Vladimir Suuri, oli rukoillut miettiväisenä ja osoittanut nöyryydellistä kristillistä hyvettä.
   Mukanaan oli ollut vain pari turvamiestä,väki siellä oli kertonut,että Putin on vieraillut ilman julkisuutta Suomessa useita kertoja, ilman julkisuutta,viihtyy selvästi täällä,olisi kansallinen velvollisuus hyödyntää taloudellisesti mahdollisuutta,kun kerran naapurimme hallinnossa on meihin suopeasti suhtautuvia voimia,tämä tilaisuus ei todennäköisesti toistu.

   Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  7. "Venäjä on tuottanut ympäristöönsä lähinnä sotaa, murhetta ja kuolemaa. Kommunismin nimissä tapettujen ja NL:n II-maailmansodan aikana murhaamien siviilien määrä saa jopa Hitlerin vihreäksi kateudesta."
   --


   No tämä on selvää, koska Neuvostoliitto oli uskonnollisen rikollisheimon projekti, jossa väestö imettiin kuiviin. Sama raakuus jatkuu Palestiinassa ja USA alkaa olla myös aika loppuun kaluttu ja valmis hylättäväksi. Kaikki merkit viittaa, että Kiina on valittu seuraavaksi isännäksi ja dollariprojektia ollaan hautaamassa Syyriaan sijoittuvassa loppunäytöksessä.

   Poista
 6. on kyllä härskiä Ryskyltä niputtaa Vastavalkea samaan nippuun MV-lehden kanssa. MV-lehti valehtelee sumeilematta eikä se edes ole mikään lehti vaan rasistinen rahantienausalusta.
  Kerropa Rysky edes yksi esimerkki disinformaatiosta, jota Vastavalkea on julkaissut. Vastavalkea lähteistää kaikki juttunsa ja tarkistaa faktat. Tätähän ei aina edes valtamedia tee, koska on niin kiire julkaista koko ajan.
  Vastavalkeassa ovat julkaisseet blogejaan tai juttujaan mm. Heikki Talvitie, Risto Volanen, Esko Seppänen, Peter Saramo, Sampo Ahto ja Robert Parry, jolta VV:llä on lupa artikkeliensa uudelleenjulkaisuun. Ovatko nämä henkilöt Ryskyn mielestä disinfoa jakavia hölmöjä? Antaisivatko he luvan juttujensa julkaisuun MV-lehdessä? No eivät anna. Minun mielestäni he ovat itsenäisiä ajattelijoita, jotka eivät mene edes Ryskyn propagandaan mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastavalkea on Kremlin asialla. Päätoimittajana esiintyvä, salaliittoihin uskova Tauno "Kaiken takana on CIA" Mehtälä on tasan samankaltainen Venäjän etuja ajava täysiverinen kusettajapropagandisti kuten Janus Putkonen sekä Johan Bäckman.

   Poista
  2. Samaa mieltä J.L:n kanssa.

   Ainoa ero MV:n ja Vastavalkean välillä on se, että MV on propagandaa, Vastavalkea disinformaatiota. Siiran mainitsemien henkilöiden mielipiteistä on itsenäinen ajattelu hyvin kaukana. Venäjän hallinnon juoksupoikia kaikki tyynni.

   Poista
  3. Olen seurannut Vastavalkeaa pitkään ja myös kirjoittanut siitää tässäkin blogissa pariinkin otteeseen. Niistä löytyy perusteluja näkemykselleni. Jos Vstavalkean disinformatiivistä olemusta haluaa kuvat, niin sen tekee parhaiten se itse. Julkaisun omia kantoja asioihin voi aina lukea niiden pääkirjoituksista. Lukemalla vaikkapa viimeisimmän päätoimittaja Tauno O. Mehtälän pääkirjoituksen, on helppo nähdä Vastavalkean luja perusta disinformaatiossa.
   https://vastavalkea.fi/2016/09/28/presidentti-niinistolla-oma-pesa-hoitamatta/

   Poista
  4. Savolais karjalaisena Ryskyn tulisi ymmärtää totuuden suhtellinen luonne,miksi tuo venäjämielisyys on niin vastenmielistä,tosiasia on maamme ei ole pelkästään läntisen valtalittoutuman kuulainnen alainen,vaan puoluettomuuuteen pyrkivä suurvalta intressien ulkopuolella pysyttelemään pyrkivä,rauhantahtoinen kansakunta.

   Poista
  5. Anonyymin viimeisin on jälleen täynnä Putinistista ja iso-venäläistä roskaa.

   - Totuus (faktat) ei ole suhteellista, mielipiteet ovat.

   - Suomi ei ole puolueeton eikä edes puolueettomuuteen pyrkivä. Suomi on ollut poliittisesti liittoutunut vuodesta 1995 lähtien. Get over it.

   - Suomi ei ole minkään valtaliittouman alainen, vaan EU:n täysivaltainen jäsen. Alistaja / alamainen diktomia kuuluu Venäläiseen orjamentaliteettiin ja autoritaariseen maailmankuvaan. Meistä ei koskaan tule Venäjän alamaisia.


   Poista
  6. Faktasi varsinkin venäjästä ja sen olemuksesta ovat peräti valheellisia,kärsittyään lähes vuosisadan läntisten tahojen provosoimasta värikumouksesta maa on kohonnut varsinkin Putinin hallinnon aikana voimansa ja keinojensa tuntoon,sotilallinen voima ja sen kehittäminen on vain yksi muoto pitää puolensa häijyssä maailmassa, jossa hyvyyden enkeleiksi pukeutuneet saatanalliset voimat yrittävät vagita uhreikseen joutuneiden,myös meidän suomalaisten mielet,meidät on tainnutettu aglosaksisen kultuurin uneen.

   Poista
  7. "...kärsittyään lähes vuosisadan läntisten tahojen provosoimasta värikumouksesta..."

   Tarkoitat ilmeisesti bolshevikkien vallankumousta ja väität, että se oli länsivaltojen salaliitto? No nyt on arvon putleristin vainoharha saavuttanut suorastaan ylimaalliset sfäärit.

   Tarkistahan vain omat faktasi Venäjästä. Venäjä on ollut aina syvimmältä olemukseltaan sama, olipa vallankahvassa tsaari, politbyroo tai Putlerin johtama fasistinen murhamafia.

   Mikä sitten on Venäjän syvin olemus? Voiman palvonta ja voimalla ylläpidetty absoluuttinen valta! Imperiumin aikaan valtio oli olemassa tsaaria varten. Hän oli valtio. Punikkien aikaan valtio oli yhtä kuin kommunistinen puolue. Nykyään valtio on yhtä kuin Putin.

   Absoluuttinen valta ja krooninen valehtelu ovat erottamaton kaksikko. Miksi? Koska absoluttinen valtias on määritelmällisesti erehtymätön. Jos hän kykenisi tekemään virheen, hänen valtansa ei olisi enää absoluuttista. Kuten kaikki tietävät, yksikään ihminen ei ole erehtymätön. Tästä seuraa, että absoluuttinen valtias joutuu turvautumaan valheisiin suojellakseen valtansa legitimiteettia. Lisää valheita tarvitaan entisten peittelyyn. Sitten tarvitaan poliisivaltio pitämään huolta siitä, ettei kukaan rohkene julkisesti paljastaa vallanpitäjän valheellisuutta. Ja niin edelleen.

   Venäjä on ollut tässä vallan ja valheen syökyskierteessä useita satoja vuosia. Se on saavuttanut pisteen, jossa mikään ei ole enää totta. Kaikki on arvotonta, myös alamaisten henki, terveys ja hyvinvointi. Valta, voima ja kunnia pyhittävät kaiken. Ihmisyys on uhrattu petoksen alttarille.

   Valehtelun ja petoksen lisäksi Venäjä on ollut koko historiansa ajan yksi vtun iso kasarmi ja vankila. Tämäkään ei ole muuttunut miksikään.

   Koko historiansa ajan Venäjä on leikkinyt marttyyria, ja samaan aikaan murhannut, alistanut, pettänyt, korruptoinut, valehdellut täysin pidäkkeettömästi.

   Puhut häijystä maailmasta jossa saatanalliset voimat jylläävät. Jos nyt välttämättä tällaista retoriikkaa haluat käyttää, niin pimeyden ydin löytyy kylläkin Venäjältä.

   Maailma olisi paljon, paljon parempi paikka ilman autoritaarista / totalitaarista Venäjää.

   Poista
  8. Putin ei ole yksinvaltias,hänen taustallaan ja tukenaan on erilaisia osin keskenään kilpailevia fraktioita,eripura saattaisi olla suurempikin,ellei maa kokisi olevansa piiritettynä, yksinapaisen maailman valtiuden taholta,valtius, joka itse nyt näytää heikolta,velkaantuneelta hirviöltä.

   Alkuperäiseen tekstiin vedoten mainitsemasi uusnatsistiset ja pro fasistiset tahot oovat ymmärtäneeet tämän globalistien tuottaman uhan kansojen vapaudelle,siksi ovat liittoutumassa venäjän esittämän moninapaisen maailmanjärjestyksen kannattajien kanssa.

   Yhdysvaltain hallinnon ovat kaapaneet juuri nämä korporaatioiden kannattajat,myös siellä on valtavaa tyytymättömyyttä vallitsevaan tilanteeseen,mistä on osoituksena niin Trumpin, kuin myös Sandersin merkittävä menestys.

   Poista
  9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  10. Tärkeintä olisi ymmärtää paradigman muutos maailmassa ja meidän lähiympäristössä.
   Tämänhetken ja tulevaisuuden selviytyminen edellyttäisi yhteiskunnan perusrakenteiden totaalista hajauttamista, omavaraisuuden korostamista elämänmuotona,siis sitä samaa mitä venäjäkin tekee parhailaan.

   Poista
  11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  12. "Kirjoitus yllä sopii kuin nenä päähän kuvaamaan Yhdysvaltojen tilannetta. "

   Ei sovi. Koko kommenttisi on tyypillistä venäläistä vainoharhaista propaganda ja disinfo sotkua, jossa jokin todellinen ilmiö otetaan ytimeksi, ja sen ympärille kehitellään mielikuvituksellinen valetodellisuus.

   Jos luulet, että moinen skeida menee läpi täällä, olet väärässä.

   Poista
  13. Eivät ne pysty,eivätkä uskalla kajota venäjän regimiin,olisi liian vaarallista muutenkin vaikeuksissa olevalle länsi liittoumalle,julkinen velka on kaikkien liberaalidemokratioiden taakkana,emme me suomenakaan ole poikkeus.
   Lisäksi nuorten sukupolvien täysimittainen työllistäminen on epäonnistumassa menestyjöiden itsekyyden vuoksi,heitä kun velvollisuudet ei paljoa paina.

   Poista
  14. Eikö sanaa juutalainen saa mainita vaikka venäläisistä saa näköjään kirjoittaa mitä tahansa vihapuhetta?

   Vanha viisaus on, että todellinen vihollinen löytyy siitä, minkä arvostelu on kiellettyä.

   Trump vain mainitsi kansainväliset pankkiirit ja silti ADL:n pamppu syyttää antisemitismista. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

   Poista
  15. Politiikan tulkitseminen etinisistä lähtökohdista on väärin ja vaarallista. Vvaltioita, vaikka Venäjää ja Israelia ja aiheen tullen pitää kritisoida. Mutta tekojen kytkeminen johonkin absurdiin geneettiseen kausaliteettiin on järjestöntä. Täältä on positettu ja poistetaan tällaiset kommentit. Sananvapaudesta ei kannata ulista. Tämä on minun blogini ja täällä julkaistaan mitä minä sallin. Minulle ei kuulu, mitä muut muissa paikoissa julkaisevat, mutta minullakaan ei ole pakkoa täällä julkaista asioita, joita en halua.

   Poista
  16. "Absoluuttinen valta ja krooninen valehtelu ovat erottamaton kaksikko. Miksi? Koska absoluttinen valtias on määritelmällisesti erehtymätön. Jos hän kykenisi tekemään virheen, hänen valtansa ei olisi enää absoluuttista. Kuten kaikki tietävät, yksikään ihminen ei ole erehtymätön. Tästä seuraa, että absoluuttinen valtias joutuu turvautumaan valheisiin suojellakseen valtansa legitimiteettia. Lisää valheita tarvitaan entisten peittelyyn. Sitten tarvitaan poliisivaltio pitämään huolta siitä, ettei kukaan rohkene julkisesti paljastaa vallanpitäjän valheellisuutta. Ja niin edelleen."
   ----
   Kirjoitus yllä sopii kuin nenä päähän kuvaamaan Yhdysvaltojen tilannetta. Rikollisheimon pyörittämän Keskuspankkikartellin ja median valhepinojen alle tukehtuva kansa pidetään nipussa poliisiväkivallalla ja aktivistien murhilla. Maa on niin kauan hyödyksi isännilleen, kun sen sotilasmahti pystyy pakottamaan petrodollarijärjestelmän ja ryöstöpommittamaan pikkuvaltioita. Libya oli nousemassa Afrikan johtovaltioksi ja tuhottiin. Nyt Venäjä on vahvistunut omilla ansioillaan ja tämän kehityksen tuhoaminen keinolla millä hyvänsä on käynnissä.

   Poista
  17. "Kirjoitus yllä sopii kuin nenä päähän kuvaamaan Yhdysvaltojen tilannetta. "

   Ei sovi. Koko kommenttisi on tyypillistä venäläistä vainoharhaista propaganda ja disinfo sotkua, jossa jokin todellinen ilmiö otetaan ytimeksi, ja sen ympärille kehitellään mielikuvituksellinen valetodellisuus.

   Jos luulet, että moinen skeida menee läpi täällä, olet väärässä.

   Poista
  18. Hyvä, että myönnät kirjoituksesi olleen skeidaa. Yleensä nato-trollit syyttää muita juuri siitä mitä itse tekevät.

   Poista
  19. "Hyvä, että myönnät kirjoituksesi olleen skeidaa."

   Kommenttisi todistaa vain sen, että peruskoulu on tainnut jäädä puolitiehen. Kommenttisi on skeidaa, samoin kuin aiempi kommentti jossa vääristelitiin tekstiäni.

   "Yleensä nato-trollit syyttää muita juuri siitä mitä itse tekevät."

   Heh. Venäjä ja sen saappaannuolijat syyttävät muita siitä mitä tekevät itse. He syyttävät totuudenpuhujia valehtelusta ja tukkivat netin samaan aikaan omilla valheillaan. Venäläiset murhaavat Tshetseniassa, Ukrainassa, Syyriassa ja syyttävät uhrejaan murhaajiksi. Venäjä on läpimätä mafiadiktatuuri eivätkä sen myötäjuoksijat ja nuoleskelijat ole juuri isäntiään parempia.

   Poista
  20. Tsetsenia kukoistaa nykyisin, kun Israel-USA-Saudiarabia ketjun työntämät palkkaterroristit on saatu tapettua ja loput ovat luiikineet Syyriaan.

   Ukrainassa Venäjän tuki säästi Krimiläiset kansanmurhalta ja infran tuhoutumiselta. Itä-Ukrainassa autettiin venäjän kielistä kansanosaa minkä pystyivät rikkomatta valtion rajaa. Koko Ukraina vain näytti olevan kaksi saamatonta erimielistä leiriä, jotka eivät ymmärtäneet, että miksi pitäisi ampua naapuria. Lännen puolella oli enemmän oligarkkeja, rahaa ja häikäilemätöntä hyökkäyshalua, joten Itä jäi alakynteen ja pystyi pitämään vain pienen Donbassin alueen. Koko Ukrainan kriisin motivaatio oli ensisijaisesti eliminoida Sevastopolissa sijaitseva Venäjän laivastotukikohta. Kun sekin epäonnistui, niin alkoi epätoivoinen yritys vetää Venäjä Ukrainan miehitykseen käyttäen äärimmäisen raakoja provokaatioita. Samaa oli yritetty jo Georgian sodassa.

   Syyriassa on jälleen liikkeellä Israel-USA-Saudiarabia akselin palkkaterroristit, joiden piti tuhota Syyria ja kaataa Assadin hallinto. Tuhoaminen on jo onnistunut, mutta Venäjän avulla syyrialaiset ovat saaneet käännettyä sodan kulun edukseen ja terroristit kuolee poteroihinsa, koska jokin estää heitä pakenemasta tai antautumasta.

   Poista
  21. Juuri tuo tekiä erotaa Tsetsenian vaikkapa Irakista,siellä ainoastaan pääkaupungin hallintoalueet on jäleenrakennettu.
   Muu valtakunta on jätetty paikallisten nuorisojegien temmellyskentäksi, jäleenrakennukseen luvatut resurssit on kavallettu, eli yksilökeskeinen läntinen liberaali ei osaa muuta kuin tuhota.
   Venäläisillä sentään on jonkinlainen pelko taustalla toimia edes jotenkin yhteisön hyväksi,se antaa toivoa vaikkapa Aleppon jäleenrakentamiseksi, jos toimivat samoin kuin Grosnyin suhteen,ensin särkivät sitten jäleenrakensivat.

   Poista
  22. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Siinä olet tavallaan tietenkin oikeassa etä ensin MV saadaan ammuttua alas. Sitten tulee kilpailu MV:n seuraajasta ja kun se on saatu ammuttua alas, niin ralli jatkuu kunnes jäljellä on vain Apu ja mahdollisesti Hesari.
  Eli kaikki yhteiskuntakriittinen on poistettu, tekijät Gulakissa ja vallassa olevat tekevät aivan mitä haluavat ilman pienintäkään mahdollisuutta keneltäkään olla eri mieltä.
  Tämäkö on se tulevaisuus jota ajat?
  Parempi ja järkevämpi tapa olisi käydä laajaa ja vapaata keskustelua ja viedä argumentoinnilla pohja pois propagandalta.

  VastaaPoista
 11. " Yhdellä viikolla MV-lehti täyttyi perussuomalaisia ja erityisesti Jussi Halla-ahoa vastaan rajusti hyökkäävistä kirjoituksista. Se oli pohjustusta seuraavana viikonloppuna lanseeratulle puolueelle,"...

  Seurasin tuota Halla-aho/Persut hyökkäystä MV:n sivuilta ja se oli kylläkin perusteltua. Halla-aho ja Ruohonen-Lerner kun olivat ainoat suomalaismepit jotka kannattivat asekauppaa Saudi-Arabian kanssa. Kuitenkin Halla-aho on äänensä hankkinut pakolaisista paasaamalla ja islamista itkemällä ja sitten erottuukin muista symppaamalla äärimmäistäkin äärimmäisempää islamin tulkintaa harjoittavaa diktatuuria. Samoin kuin muukin Persu-puolue, n. viikko ministerinsalkut saatuaan Persuministeriöiden(ulko-ja puolustus-) toimialaan kuuluva sotilaallinen yhteisymmärryspöytäkirja solmittiin tuon wahhabiittivaltion kanssa.
  t.Mikko

  VastaaPoista
 12. Moniko näistä vakiintunutta valtaa vastaan kirjoittavista blokeista ja uutissivustoista on kontrolloitua oppositiota tai hunajapurkkiansoja?
  Kontrollilla saadaan eri mieltä olevat näyttämään typeriltä tai vaarallisilta. Hunajapurkki on kuin Wikileaks, joka esittää paljastussivuja, mutta todellisuudessa yrittää imeä aidot paljastajat ansaan, jotta tekijät saadaan vangittua ja oikeasti vahingollisen tiedon leviäminen estettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Esimerkiksi Teemu Vehkala ja hänen NWO-bloginsa sopisi kyllä tuohon spekuloimaasi valeoppositio kuvioon täydellisesti. Tuskinpa kukaan muu Suomessa on tehnyt paikallista salaliittoteoriaskeneä naurettavammaksi ja epäuskottavammaksi kuin Teemu Vehkala blogikirjoituksineen. :D :D

   Poista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Jumala ompi linnamme17. lokakuuta 2016 klo 1.57

  En ollut kuullutkaan tällaisesta lahkosta kuin uusimaanpuolustus. Laatujulkaisu Vastavalkeassa oli linkki ja siksi piipahdin. En saanut mitään tolkkua mitä tämä Rysky yrittää sanoa. Vaikutti jotenkin katkeralta ja sekavalta, olisiko alhainen itsetunto? Ei oikeita töitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatujulkaisu Vastavalkea. Say no more.

   Poista
  2. Söyringing älykkyydellä tuoteaan sellaista tekstiä, että kaikkien ei ole sitä helppo ymmärtää. Tekstin määrä ei katsos korvaa laatua, vaikka Hesarissa palkka laskettaisiinkin 5 centtiä sanasta.

   Poista
  3. Laadukas teksti on helposti ymmärrettävää. Söyring ja muut salaliittoteoreetikot tekevät ymmärrettäväksi ainoastaan sen, etteivät he ymmärrä kuinka maailma toimii. Ymmärryksen puutetta paikataan mielikuvituksellisilla teorioilla kulisseissa lankoja vetelevistä bankstereista tms.

   Salaliittoteoreetikot ovat yksinkertaisesti laiskoja. He eivät viitsi perehtyä asioihin. He eivät myöskään halua myöntää, että maailma on niin monimutkainen ja kaaottinen, ettei se ole minkään salaisen ryhmittymän hallittavissa tai edes manipuloitavissa siinä määrin, että manipuloinnin tulokset olisivat ennustettavia.

   Lyhyesti sanottuna, salaliittoteoreetikot ovat iästään riippumatta laiskoja, tietämättömiä lapsia, jotka huutavat kovaan ääneen saadakseen huomiota.

   Niin, ja tietysti on myös niitä, jotka näitä teorioita keksivät luodakseen eripuraa, hämmennystä ja hämärtääkseen todellisuutta. Tämän porukan olemassaolo ei ole uutta eikä ihmeellistä. Mutta se, että vuonna 2016 Suomessa on niin paljon aikuisia lapsia kuin heitä näyttää olevan, on ihmeellistä. Se siitä peruskoulun loistavuudesta.

   Poista
  4. Jos maailma ei ole minkään ryhmän hallittavissa tai manipuloitavissa, niin mistä tiedät miten maailma toimii? Et voi tuomita toisia tietämättömiksi, jos et itse tiedä paremmin. Salaisella ryhmittymällä on paremmat mahdollisuudet vaikuttaa maailman asioihin, koska julkisen ryhmän toimille syntyy aina vastavoima, joka rajoittaa toimien tehokkuutta. Salainen määritelmän mukaa ei kohtaa vastavoimaa.

   Jos et tiedä strategisen suunnittelun tähtäävän vuosikymmenien, jopa vuosisadan päähän, niin ei voi mitään.

   Poista
  5. "Jos maailma ei ole minkään ryhmän hallittavissa tai manipuloitavissa, niin mistä tiedät miten maailma toimii?"

   Mistä lähtien tiedon syntyminen jostain asiasta on vaatinut tuon asian hallintaa ja kontrollia? Älä ole lapsellinen. Maailma on dynaaminen, kaaottinen ja satunnainen. Vaikka tapahtumien ja tekojen välittömät ja ilmeiset seuraukset ovat ennakoitavissa, niistä seuraa aina myös ennakoimattomia asioita - yllätyksiä. Tästä seuraa, että asioiden ennustaminen on sitä epätarkempaa, mitä kauemmas yritetään katsoa.

   Juuri tästä syystä totalitaarisissa yhteiskunnissa ihmisten toimintavapautta rajoitetaan. Juuri siksi niissä määrätään ylhäältä käsin mitkä ajatukset ovat sallittuja ja mitkä eivät. Yhteiskunta ei olisi kontrolloitavissa jos ihmisten annettaisiin toimia ja ajatella vapaasti. Kontrollilla yritetään poistaa yllätyksiä (eikä siinä kuitenkaan täysin onnistuta).

   Väitteet joiden mukaan avoimet, länsimaiset yhteiskunnat olisivat jonkin salaisen tahon kontrolloitavissa ja ohjailtavissa, ovat silkkaa puppua.

   Tämä ei tarkoita sitä, etteikö yhteiskuntia tai organisaatioita yritettäisi ohjata haluttuun suuntaan. Sitä vartenhan organisaatioilla on hallintojärjestelmät. Hallintojärjestelmien ongelma on kuitenkin juuri se, ettei lakien, säädösten, määräysten, ohjeiden jne. kaikkia vaikutuksia osata ennakoida riittävän hyvin. Yhteiskunnallisissa ongelmissa ei ole kyse pahantahtoisista byrokraateista tai salaliitoista, vaan siitä, että maailma on liian monimutkainen ollakseen kontrolloitavissa. Shit happens.

   Jos haluat "tietää" kuinka maailma toimii, lue systeemiteoriaa, perehdy dynaamisiin systeemeihin ja kaaosteoriaan. Silmäsi luultavasti avautuvat jo alkeet omaksuttuasi. Sitten voitkin ryhtyä perehtymään ihmisryhmien toimintaan vaikkapa sosiaalipsykologian ja yhteiskuntatieteiden kautta. Plussana on se, että oikea tieto on paljon mielenkiintoisempaa kuin salaliittoteoreetikoiden satumaailma.

   "Salainen määritelmän mukaa ei kohtaa vastavoimaa."
   Salainen on myös määritelmän mukaan salainen. Paitsi tietysti salaliittoteoreetikoille :)

   Poista
  6. "Yhteiskunnallisissa ongelmissa ei ole kyse pahantahtoisista byrokraateista tai salaliitoista, vaan siitä, että maailma on liian monimutkainen ollakseen kontrolloitavissa. Shit happens."
   Afganistanin sodasta oli päätetty pahantahtoisesti ja salaa jo ennen 9/11-iskuja, Libyan sotaan valmistauduttiin jo vuotta etukäteen salaa ja salaiset motiivit varmistuivat vasta äskettäin Hillaryn hakkeroiduista s-posteista. Juutalaisista ja holocaustista ei saa kirjoittaa koska:"totalitaarisissa yhteiskunnissa ihmisten toimintavapautta rajoitetaan. Juuri siksi niissä määrätään ylhäältä käsin mitkä ajatukset ovat sallittuja ja mitkä eivät. Yhteiskunta ei olisi kontrolloitavissa jos ihmisten annettaisiin toimia ja ajatella vapaasti. Kontrollilla yritetään poistaa yllätyksiä (eikä siinä kuitenkaan täysin onnistuta)."
   Ei onnistuttu tosiaan, koska netti.

   Poista
  7. "Juutalaisista ja holocaustista ei saa kirjoittaa koska:"totalitaarisissa yhteiskunnissa... "

   Väität, että Suomi on totalitaarinen yhteiskunta? Ja kiellät holokaustin?

   Nyt vetää sanattomaksi. Tietämättömyys olisi vielä hoidettavissa, mutta tahallinen tyhmyys taitaa olla parantumaton tauti. Minä luovutan.

   Poista
  8. Ite sä totalitaarisen määrittelit. Minkä mä voin, jos se määritelmä Suomeenkin sopii. Ollaan lisäksi osa eurooppaa ja siellä on ihmisiä vankeudessa koska kyselevät holocaustin tapahtumista.

   Miksi MV-lehteä ja Mangneettimediaa jahdataan? Totuus ei tarvitse lakia suojakseen, eikä kyse ole tietämättömyydestä. Pelkkä matematiikka riittä osoittamaan, että 6 000 000 on väärin laskettu.

   Poista
  9. I rest my case.

   Poista
  10. "Ite sä totalitaarisen määrittelit. Minkä mä voin, jos se määritelmä Suomeenkin sopii."

   En määritellyt, vaan kuvasin. Jos määritelmää kaipaat, niin katso vaikka wikipediasta.

   "Totuus ei tarvitse lakia suojakseen, eikä kyse ole tietämättömyydestä."

   Tässä olet oikeassa. Kyse ei ole tietämättömyydestä, vaan itse valitusta tyhmyydestä; siitä, että valitsee uskovansa mieluummin satuihin kuin faktoihin. Tietoinen itsepetos on petoksen lajeista kaikkein oudoin.

   Poista
  11. Olet oikeassa, tiedän kyllä sadut ihmisrasvasta keitetystä saippuasta ja ihmisnahasta tehdyistä lampunvarjostimista.

   Poista
  12. Danzigin anatomisen lääketieteen instituutin professori Spanneria ja apulaisprofessori Volmania ei koskaan syytetty oikeudessa tuosta väitetystä saippuan ja nahan valmistamisesta. Työleireillä menehtyneiden ruumiiden prosessointia ei pidetty rikoksena.

   Poista
  13. Ihmissaippua on myöhemmin todistettu perättömäksi samoin kuin ihmisnahasta tehdyt lampunvarjostimet, jotka olivat vuohennahkaa.
   Jos noita väitteitä ei ole käytetty alunperinkään oikeudessa, niin se tarkoittaa, että ovat tienneet ne koko ajan huijaukseksi. Huijareiden pitää palauttaa huijauksella saatu oikeudeton hyöty takaisin. Taitaa kertyä melkoinen summa maksettavaa noille työleireillä sotaa paossa lymyilleille juutalaisille korkojen kera.

   Poista
 15. Olisikko mitenkään mahdollista ohjata näitä keskusteluita infomaatiosodan teemoista, oikeaan uuteen maanpuolustukseen,kun kerran täällä yleisesti tahdotaan venääjään luoda vihollis identiteetti, joten hyvä on olaan sitten.

  Esimerkiksi maamme elintarvike ja energia,etenkin sähkö tulevat olemaan haavoittuvuuksia,varsinkn talvipakkasilla.
  Liberaalin yhteiskunnan egonismi yhdistettynä hedonismiin ei myöskään ole maanpuolustuksen kannalta olenkaan hyvä yhdistelmä, kun vaikeuksia alkaa ilmentyä, vapaat vauraat yksilöt ovat jo matkalla atlantin yllä matkalla elämänsä ideaaliin.

  Venäläinen yhteiskunta puolestaan eräänlaisena hybriidi muotona kestää hyvin epävakaatkin ajat, jokaisella kunnon venäläisellä on juuret syvällä maaseudun mullassa,kiitos maan osittaisesta kehitysmaa olosuhteista, heikkoudet muutuu paradigman muuttuessa vahvuuksiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun opettelet kirjoittamaan äidinkieltäsi niin että siitä saa joku jotakin selvää.

   Poista
  2. Minusta on KGB:n koululle ihan kunniaksi, että siellä opetetaan kirjoittamaan uskottavan virheellistä ja junttia suomea. Valitettavasti tilannetaju on kadoksissa. Tuo mongerrus on oikein uskottavaa jossain Facebookin "nekruthirteenPutininsuuremmaksikunniaksi"-lokaviemäriryhmässä, mutta agenttimme voisi opetella kirjoittamaan parempaa suomea toisissa konteksteissa, esimerkiksi täällä Ryskyn blogissa.

   Poista
 16. Putkosella on taas paljon mietittävää miten selittää asiat parhain päin eri puolilta maailmaa tuleville journalisteille. Donbassin venäläisiä palkkasotureita kuolee paljon, ja erittäin oudoilla tavoilla.

  Putkosen kannattaisi miettiä omaa turvallisuuttaan enemmän kuin pohtia venäläisten sotarikollisten kohtaloa. Vankila Ukrainassa on parempi vaihtoehto kuin spetsnazin antama lyijynappi niskassa.

  Ehkäpä Janitskin alkaa miettiä sitä vaihtoehtoa, jossa hän häviää joksikin aikaa Espanjassa toimivan Venäjän mafian kellareihin. Niiden samojen, jotka hoitivat hänelle kaikkien hyvin tietämät huumekauppayhteydet ja huorakaupan tulot. Tulojen vastineeksi hänen piti ylläpitää disinformaatiokanavaa Suomessa.

  Ihan tyypillinen venäläiskuvio. Venäläisen sananlaskun mukaan: halusimme parasta, mutta lopputulos oli se mikä aina ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ne AZOVIN natsit ilmoittautuneet teon sankareiksi.

   Poista
  2. Ensin Ukraina lenteli helikopterilla kielletyllä alueella ja kopteri tuli ammutuksi alas kyydissä naton neuvonantajia. Motorolan murha kotitalon hissiin kätketyllä kauko-ohjatulla pommilla saattoi olla kosto tai se amerikkalaisten (Biden) hehkuttama hyökkäys ennalta arvaamattomaalla tavalla.

   Poista
 17. "Liekö sitten näille ryhmille tai jollekin niistä myös olut tarjolla"

  VastaaPoista
 18. Ok ei mitään uutta auringon alla. Kiitos seurasta ja tavataan MV:ssä. Hyvää yötä.

  VastaaPoista
 19. Nyt pappismies Hirvisaarikin ilmoittautui Putinistiksi ja ilmoittautui samaan seuraan kuin blogissa mainitut muut sankarihahmot.

  Harvoin on pappisvirkaan pyrkinyt niin täynnä lähimmäis- ja -ihmisvihaa oleva henkilö kuin Hirvisaari. Molari ei, kovasta yrityksestään huolimatta, pääse lähellekään.

  Sitä vaan, että nämä kristallinkirkasta äärioikeistoa omasta mielestään edustavat Putinistitahot tunkevat nyt innoissaan klassisen äärivasemmiston kentille. Venäjä on kaikesta kansallisesta uhostaan huolimatta erittäin kansainvälinen ja multikulttuurinen kansa. Venäjällä on uskontoja, kieliä, ihonvärejä ja kansallisuuksia paljon enemmän kuin Euroopassa konsanaan. Sitäpaitsi muslimien määrä on Venäjällä huomattavasti suurempi kuin yhdessäkään Euroopan maassa. Muslimiväestön osuus myös kasvaa voimakkaasti samalla kun valkoihoisten venäläisten syntyvyys laskee. Että rajat vaan auki Venäjälle ;-D

  On se vaan jotenkin niin hassunhauskaa kun Hirvisaari ilmoittautuu kansainvälisyyden ja rotujen ja kansojen samanarvoisuuden puolustajaksi. Ehkä sieltä pappisseminaarista on jotain oppia jäänyt kovaankin kalloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt käydään taistelua globalistien,mikä tarkoitaa aglosaksista informaatio ja aivopesu tyranniaa,sekä lokalistien maailman multipolarismin välillä, tuo taistelu onnistuakseen tarvitsee erilaisten paikallista identiteettiä tukevien ryhmien littoutumista, ei kysymyksessä ole minkään venäläisen ylivallan tukeminen, vaan meidän tapauksessa suomalaisuuden ja suomalaisen kultuurin puolustamisesta.
   Moninapainen maailma ei salli kenenkään yksipuolista hegemoniaa, juuri siihen globalistit pyrkii ja on pyrkinyt jo yli vuosisadan, aina Maxin ajoista alkaen.
   Venäläisyys oli todella uhattuna koko viime vuosisadan, juuri läntisen värivallankumousten vuoksi,heidän parhaimmistonsasäälimättä tuhotiin ulkoisen kiihotuksen tuloksena, joka saatiin aikaan roskaväkeä yllytämällä.
   Lenin oli saksalaisten marionetti,Trotski yhdysvaltalaisten pankiireiden tuhoisa toimia, tarvitiin Stalinin tasoinen barbaari pysäyttämään nuo operaatiot, joka toisaalta myös tuhosi toimilaan venäjän elinvoimaa.

   Jumalalle kiitos Venäjä on nyt vapautunut läntisestä rappiosta,perinteiset arvot ovat siellä nyt kansaa yhdistävä tekiä,sekä oman kultuurin ja luovuuden kunnioitus.
   Kamppailu moninapaisen paikallisia omintakeisuuksia tukevan maailman puolesta, globaaleja tasapäistäjiä vastaan jatkuu, Suomi saa pian olla ylpeästi Suomi,suomi jonka kultuurissa näkyy vahvasti uralilaisen kantakansan vahvuudet, emme ole mitään globalistien orjia.

   Poista
  2. "ei kysymyksessä ole minkään venäläisen ylivallan tukeminen"

   Joka tapauksessa koko kommenttisi toistaa samaa tarinaa, jota Venäjä propagoi. Sinulla on tietysti oikeus mielipiteeseesi, mutta kommentin väitteet ovat monelta osin täysin virheellisiä:

   - Lenin ja Trotski eivät olleet minkään ulkovallan marionetteja.
   - Stalin murhasi omaa kansaansa toisaalta taloudellisista syistä (Gulagiin lähetetyt ihmiset olivat orjatyövoimaa ja Neuvostojohto käsitteli asiaa kokouksissaan taloudelliselta kannalta, ei esim. kansallisen turvallisuuden kannalta) ja ennenkaikkea vainoharhaisuuttaan.

   "Moninapainen maailma ei salli kenenkään yksipuolista hegemoniaa"

   Venäjän mallissa moninapaisen maailman napoja ovat ydinasevallat, joilla kullakin on oma etupiirinsä. Toisinsanoen, maailman navat olisivat ainoat suvereenit valtiot. Muiden valtioiden - kuten Suomen - osaksi jäisi korkeintaan vasallin asema.

   "perinteiset arvot ovat siellä [Venäjällä] nyt kansaa yhdistävä tekiä"
   Tässä olet oikeassa. Valehtelu, petos, murhaaminen, vähemmistöjen sortaminen, kiihkonationalismi, toisinajattelijoiden vaino ja muut perinteiset Venäläisen yhteiskunnan tunnusmerkit ovat jälleen kunniassa.

   "Suomi saa pian olla ylpeästi Suomi"
   Suomi on ollut ylpeästi Suomi jo kohta 100 vuotta.

   "Jumalalle kiitos Venäjä on nyt vapautunut läntisestä rappiosta"

   Jumallalle kiitos, ettei Suomelle ole käynyt samoin.

   Poista
  3. On aivan turha täältä ulkoapäin melskata ja kiristellä hampaita ja esitää vaatimuksia venäjän toiminnan muuttamiseksi, jos ei ole valmis uhraamaan hyvinvointiaan ja menestystään edessä häämötävälle sodalle.

   Martin Haideger on nostettu filosfioineen venäjällä korkealle arvostuksessa,hänen kunniallisuus ja arvokuus käsityksensä on siellä arvossa.

   Haideger arvosteli liberaaleja kunniallisen elämän arvostuksen puuteesta,liberaaleille vain rappeuttava mukavuudenhalu, ns kermaperseporvarilisuus on korkein prinsiippi, siksi läntiset demokratiat ei valitettavasti tulemenestymään, kovaksi keitetyssä maailmassa,.

   Poista
  4. Mitähän mahtaa tarkoittaa

   "Haideger on nostettu filosfioineen venäjällä korkealle arvostuksessa,hänen kunniallisuus ja arvokuus käsityksensä on siellä arvossa"

   Ei voi käsittää. Ei vaan voi.

   Poista
  5. Ei mahda mitään,tiedätkö kuka edes oli Haideger. KGBn toimijoiden jälkikasvu, kuten Dugin aloitti salaiset Speglerin ja muiden konservativisten saksalais filosofien tuotannon opiskelun jo neuvostoaikana, salaisesti.
   Tietenkin venäjällä oli saksalaisen valistuksen hegemonia jo Katariina suuren ajoista alkaen,sitä samaa Hegeliä ja hänen tuotantoaan saadaan kiitää myös meidän kansallisesta herätyksestä.
   Katariinan poika Paavali ensimmäinen meni Preussilais mielisyydesään jopa liian pitkälle,oli lähellä ettei venäjää muutettu hänen toimestaan Luterilaisuuteen suuntautuneeksi maaksi.

   Poista
  6. "tiedätkö kuka edes oli Haideger"

   Sinä et ainakaan taida tietää, koska et osaa edes kirjoittaa herran nimeä oikein. "Heidegger".

   Poista
  7. Vittuilu täällä parantaa kansan maanpuolustustahtoa.
   Jos tilanne kuumenee moni meistä häipyy vapaaseenlänteen.

   Poista
 20. Kansallisosialismi, sen alkuperäinen pitkiepuukkojen yössä tuhottu muoto olisi tuonut europalle paremmat kehhittymis mahdollisuudet, olihan se talous ja sosialipolittisesti edistyksellistä ja mikä tärkeintä painotti kaikkien kansalaisten velvollisuuksia yhteisen hyvän edessä.
  Anna Ahmatovan poika Lev Gumiljov oli se filosofis polittinen linkki, joka pelasti konservatiivisen kansallisosialismin liekin Venäjälle,tosin ollen itse melkoisen marginaalissa ja alitusen bolhevistisen vaaran uhkaamana.

  Aivan kuten yhdysvalloissa uuskonservativismi, siis tosiasiassa entiset trotskilaiset bolshevistit oli alkuun marginaalissa,Goldwater hävisi heidän teemoilaan vaalitaistelun, mutta samaiset uuskonservatiivi tahot nousi siellä myöhemmin valtavirraksi, saaden aikaan yhdysvaltain sotkeutumisen muunmaailman asioihin,samalla sekoittaen lähiidän, tuottaen meille pakolaisogelman.

  Aivan vastaavalla tavalla puolestaan positiivisesti varautunut konservativismi on nyt valtavirtaa venäjällä, jossa vallankumoukselliset bolsheviikit sekä heidän myötäilevät liberaalit,hyödylliset idiootit on ajettu koloihinsa.

  VastaaPoista
 21. Olette te täällä melkoisia vellihousuja,uhoatte ,mutta ei teistä taida olla miehiä uusille Aunuksen retkille,ettekä saa edes venäjän viestiyhteyksiä poikki,jotka kulkevat maamme kautta.
  Jos tuollaista alkaisi vaikka viikottain, tosin vahigossa sattua,silloin voisimme ehkä saada vieraiksimme kohteliaita,pieniä vihreitä miehiä.

  VastaaPoista
 22. On totta, että MV-lehti on journalistisella mittapuulla usein ala-arvoinen, mutta tälläkin kolikolla on toinen puolensa. MV lehti on usein ainoa media, josta saa todellista, pimittämätöntä ja valkopesemätöntä tietoa. Kansalaisilla on oikeus tietää mitä kannattaa varoa, ja päättäjien kannan maahanmuuttoasioihin olisi syytä olla äänestäjien tiedossa. Toivon, että MV-lehti nousee nykyistä korkeammalle tasolle, jokatapauksessa aion jatkaa taustojen tarkistamista sieltä.

  VastaaPoista
 23. "Suomi ensin -liike on puolueeksi yrittävä rasistinen liike, joka ilmestyy pitämään mielenosoituksiaan paikkakunnille, joilla on ollut ongelmia paikallisväestön ja turvapaikanhakijoiden kesken."

  "Suomi ensin" Järjesti mielenosoituksen myös Vaasassa. Tilaisuus ei saanut suuria kannattajajoukkoja. Syynä oli liikkeen poikkeaminen mielenosoitusstrategiastaan. Vaasassa on totuttu ulkomaalaisiin ja pakolaisia Vaasa on vastaanottanut jo 1990-luvun alusta lähtien.

  VastaaPoista